Ta chansen och hjälp yngre elever med läxhjälp

Du har nu chansen att bli en studiecoach och hjälpa elever nå sina studiemål. Varje år är det tusentals som söker sig till privat läxhjälp för att de vill ha en person som kan motivera och ge en kunskap om studietekniker. Allakando erbjuder elever läxhjälp över hela Sverige och tar gärna emot drivna och kunniga personer till att bli studiecoacher. Läs mer om Allakando läxhjälp och hur det är att vara studiecoach och ansök redan idag! 

Läxhjälp behövs i alla ämnen på alla nivåer 

Utbildningsorganisationen erbjuder läxhjälp för alla skolnivåer och ämnen. Du som studiecoach behöver inte utbilda dig till lärare, utan det viktigaste är att du kan ditt ämne eller ämnen, är positiv och glad samt brinner för att hjälpa andra nå sina studiemål. Vi utbildar dig sedan för att du ska bli en så bra privatlärare som möjligt. Då det är många olika personer som kan bli studiecoacher betyder det att det finns en bredd av kompetenser i alla möjliga skolämnen.

 

Är du en höjdare i matematik så kan du söka till att bli studiecoach hos systerorganisationen SmartStudies. De är specialiserade på läxhjälp i matematik och är alltid intresserade av att få in nya mattelärare för deras mattehjälp. Du kan även söka till att bli studiecoach inför högskoleprovet. Allakando har en onlinekurs där elever kan öva inför provet. Då har de gärna med en studiecoach som har goda kunskaper om just högskoleprovet. 

Bli studiecoach för online eller fysisk läxhjälp 

Något som organisationen också ebjuder elever är online- eller fysisk läxhjälp. Om du har svårt att resa, eller föredrar att jobba online så kan du välja att ge studiehjälp på det sättet. Det är minst lika bra som om man hade träffats fysiskt och i samband med coronapandemin är det verkligen ett smidigt alternativ. 

 

Om du vill så kan du välja att träffa en elev fysiskt på t.ex stadsbiblioteket där ni bor, eller så är ni hemma hos eleven. Du meddelar vilken undervisningsform kan tänkas passa dig bäst.

Flexibla tider: utmärkt för dig som student 

Du kan hjälpa till som studiecoach när det passar dig! Vissa av våra coacher hjälper till med läxhjälp någon gång i veckan, andra fler gånger. Någon har en en elev, andra kan ha flera. Fördelen med att vara just student är att man oftast har ett ganska flexibelt schema vilket gör att man kan enkelt anpassa sitt arbete som studiehjälp med sin vardag. Läs mer om dina möjligheter som privatlärare och kontakta oss om du har några frågor eller funderingar. 

 

Om du själv eller någon annan i din närhet vill ha snabba tips om exempelvis studieteknik kan man läsa mer om läxhjälp här. Där kan du få snabba tips och förklaringar om allt från högskoleprovet till hur det fungerar med referenssystem. 

Att vara studiecoach är ett hedersfullt uppdrag där du får med dig både erfarenhet, kunskap och andra färdigheter. Exempelvis, har man varit studiecoach visar man på att man har ledaregenskaper, är ansvarstagande och pedagogisk. Detta är färdigheter som är attraktiva på arbetsmarknaden. Förutom att du får med dig allt det kommer du att få med dig goda referenser och meriter från Allakando som utan tvekan kan läggas till på ditt CV. 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem × 5 =