ETT UNIKT TILLFÄLLE

Vill du slå två flugor i en smäll? Här har du möjligheten att hitta både jobb och boende! Kontakta Adam på Unik Fastighetsförmedling för att ta reda på hur du blir en del av deras mäklarteam.  

SPEEDREKRYTERING – MÄKLARDAGEN 2018

SPEEDREKRYTERING PÅ MÄKLARDAGEN! Varje år väljs ett fåtal mäklarstudenter ut för att delta i en av Mäklardagens absoluta höjdpunkter – Speedrekryteringen! Det handlar om konsten att kunna sälja sig själv på ett intresseväckande sätt under 2 minuters tid. Samtidigt får du chans att pressa mäklarföretagen och få svar på vad just dem kan erbjuda Dig. INFORMATION OM ANMÄLAN Maila följande uppgifter till: rekrytering@hogskolemaklarna.se  – Namn, personnummer, årskurs, telefonnummer samt e-postadress – CV – Personligt brev (kort version)
SISTA ANMÄLNINGSDAG MÅNDAG 22/1 KL. 12:00. Först till kvarn gäller! Årskurs 1 har förtur.

MONTERVÄRDAR SÖKES!

Mäklardagen 2018 närmar sig med stormsteg och det har blivit dags för oss att utse årets montervärdar! Detta är ett guldläge för dig som vill glänsa lite extra och nätverka med företagen innan alla andra. Dessutom får du som montervärd grymma förmåner (se bilden nedan). Skicka ett mail till rekrytering@hogskolemaklarna.se med följande information: 1. Fullständigt namn 2. Personnummer 3. Vilken klass du går i 4. Vilket företag du är ambassadör för (om du är ambassadör) Mäklarstudenter i ÅK 1 och ambassadörer har förtur till platserna! I övrigt gäller först till kvarn.

Företagspresentation: ReMax

På måndag den 27/11 kommer världens största Mäklarkedja och besöker oss på Högskolan i Gävle, varmt välkomna säger vi till REMAX! Vi ses klockan 12.00 i Valhall. Lunch serveras. Anmäl er till joakim@hogskolemaklarna.se senast på fredag den 24/11 kl. 16:00.